Ik werk voornamelijk met de energieën van het universum om de mogelijkheden te beïnvloeden.

Kruiden, rituelen, kleuren, stenen bijvoorbeeld helpen door hun eigen magische energieën te hebben, maar wij zijn zelf het belangrijkste element in alles wat we in het leven doen.

"Ongezonde" gedachten en overtuigingen kunnen een negatieve invloed hebben op het welzijn en de gezondheid.

Het is mogelijk dat sommige van deze gedachten zich in onze omgeving manifesteren en ons dus ook van buitenaf beïnvloeden.

Sommigen noemen dit "self-fulfilling prophecy".

Ik ben getraind in qabbalistische astrologie, archetypen, spraakpatronen, hypnose, refuah, hoe charisma en rapport op te bouwen, metamapping, droomwerk, symboolinterpretatie, het creëren van een magische persoonlijkheid, Qabbalah Maasit en EarthCraft.

Alle uitdagingen in ons leven gaan over karmische taken waarvan we moeten leren en waarvan we moeten groeien en veranderen.

Als ons een ramp overkomt, is dat omdat iets in ons die ramp heeft aangetrokken. We overwinnen tegenspoed en bereiken geluk door onszelf te veranderen om geluk aan te trekken. Magie is een manier om deze verandering te creëren of te versnellen. Als je de magische manier kiest om je problemen op te lossen, zul je veranderen.

De mens is een miniatuurversie van de macrokosmos. Alle attributen die het universum bevat, zijn ook in de mens aanwezig.

Alles is gebaseerd op de astrologische toewijzing van de planeten en op de levensboom.

Alle analogieën zijn metaforen en worden gebruikt om te zoeken naar de onderliggende psychologische principes en interacties om de psychologische processen en onderliggende wetten beter te begrijpen.

 

Opleiding:


 HBK voor beeldende kunst, Essen


- Fotografie
- Video


--------------------------------------


- Archetypen
- Automatisch schrijven
- licht lichaam
- droom symbolen
- Aarde magie
- Heldenreis
- hypnose
- Spraakpatronen
- Magische persoonlijkheid
- meditatie
- meta-mapping
- Occulte filosofie
- Handlezen
- rituele magie
- Spirituele zelfverdediging

--------------------------------------

- Kabbalistische astrologie
- Qabbalah Maasit leraar
- Refuah

Na Salomo Baal-Shem